ADIYAMAN / KAHTA - Şehit Mehmet Özbek İlkokulu

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" Resim Yarışması İl Üçüncüsüyüz

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.   İl Milli Eğitim Müdürü Makamında idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, ilkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Tosun tarafından verildi. Tören, dereceye giren öğrencilerin ödül takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı. Dereceye giren öğrenciler şu şekilde; İlkokullar Arası Resim Yarışmasında Dereceye Girenler: 1. Menderes ilkokulu Öğrencisi Yağız Ali Akgün 2. Altınşehir İlkokulu Öğrencisi Bilge Koç 3. Kahta Şehit Mehmet Özbek ilkokulu Öğrencisi Ali İmran Erdal oldu.  Özellikle bu çalışmaya emek verip okulumuzu bu anlamda onurlandıran öğrencimiz Ali İmran ERDAL' ı ve sınıf öğretmeni Murat AKYOL' u ayrıca tebrik ederiz.

20-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 14:40 - Görüntülenme: 54